CARACTERISTICI ŞI PREDESTINĂRI ÎN ZODIACUL ROMÂNESC

Fragment din volumul “CARTEA Zodiacului” (pag. 7-22) autori: Radu Botez şi Livia Dragu – disponibil aici.

În acest prim capitol vom prezenta trăsăturile esenţiale ale fiecărei zodii, caracteristicile personale şi predestinările zodiacale, ştiut fiind că poziţia aştrilor în momentul naşterii desemnează structura personalităţii individului şi că orice eveniment marcant al vieţii sale este conţinut în horoscop sub formă micşorată.
Sublinierea specificului românesc în definirea zodiacului a fost necesară deoarece identitatea culturală a fiecărui popor este reflectată de miturile şi legendele sale. În cazul nostru, de poveştile populare şi basmele româneşti.

BERBEC. Este neîndoios faptul că Berbecul român poseda trăsăturile caracteristice ale tuturor Berbecilor, dar… şi ceva în plus: faptul că este român!
Plini de iniţiativă, este sigur că mulţi Berbeci au fost printre primii între cei care au ieşit în stradă la evenimentele din Decembrie 1989. Dorinţa de schimbare şi setea de aventură care sunt caracteristice Berbecului, se manifestă în toate acţiunile sale; fie că e vorba de un meeting în stradă, fie că e vorba de a experimenta ceva nou în viaţa particulară, în familie sau în cadrul serviciului. Berbecul român are multă vitalitate şi…

Continuarea o puteţi găsi în volumul “CARTEA Zodiacului” (pag. 7-22)
autori: Radu Botez şi Livia Dragu – disponibil aici.