RELAXARE CROMATICĂ PRIN PICTURĂ!

Culorile sunt o încântare pentru ochi şi suflet, şi nu numai.
Folosite cu pricepere, ele au puterile unui vraci nevăzut. Cromoterapia este considerată o metodă alternativă, noninvazivă, de tratament. Conform cercetătorilor, celulele corpului nostru reacţionează diferit atunci când percepem o culoare.
Terapeutul englez June MacLeod descrie culoarea ca fiind făcută din lumină şi energie, iar fiecare celulă din corpul nostru este sensibilă la ea. Fie că avem sau nu încredere în culori, suntem cu toţii influenţaţi de ele!
V-aţi întrebat vreodată, putem oare comunica şi prin culoare?
Cu siguranţă, aţi avut măcar o dată ocazia să admiraţi CURCUBEUL! Ce aţi simţit? Desigur încântare, bucurie, admiraţie, plăcere…
Dar când aţi privit răsăritul soarelui? Aceea întretăiere de culori mirifice, pline de lumină şi viaţă, care, parcă, ne încarcă şi ne remontează, care ne fac cu adevărat să trăim, să ne bucurăm că existăm şi că avem posibilitatea să le admirăm.
De ce ne simţim cu totul altfel când vine primăvara? Când natura revine la viaţă… iarba şi câmpul verde, frunzele şi florile copacilor, frumuseţea coloristică a florilor şi diversitatea lor, CERUL… azuriul inegalabil care ne face cu adevărat să VISĂM…!
Să fie o iluzie, cu siguranţă nu!
Poeţii, scriitorii, într-un fel sau altul, ne poartă într-o lume de vis a cuvintelor şi culorilor… Sculptorii, pictorii – prin ceea ce exprima şi combină coloristic…
Toate la un loc ne vorbesc, nu-i aşa?
Să facă oare parte culoarea din noi, să existe acolo undeva în interiorul nostru, aşteptând să fie scoasă la lumină? Putem afla doar încercând şi îndrăznind să descoperim.
Nu uitaţi, viaţa chiar are culoare, doar descoperiţi-o!

Noi, vă sugerăm să probaţi şi prin aceste planşete – tablouri – mandale, pe care le găsiţi în Librăria Antiq, mandale care pot prinde viaţa prin amprenta de culoare dată de dumneavoastră, de copilul dumneavoastră, de prieteni, sau de persoane dragi. Ar putea fi chiar primul tablou sau, de ce nu, un prim pas către interiorul dumneavoastră.
Încercaţi şi aflaţi!
Desigur, alegerea vă aparţine!
Noi, speram doar, să vă bucurăm şi să vă încântăm! (galerie foto mai jos!)

Nicoleta Mihai
Director Librăria Antiq
www.libraria-antiq.ro


Parerea cumparatorilor

Am fost inspirata cand i-am luat fetei mele un tablou de colorat din libraria dvs.
S-a asternut pe treaba si a realizat o frumusete de bufnicioara, pe care am inramat-o si sta la loc de cinste. Copila e foarte mandra de realizarea ei, iar eu – de achizitia mea. Multumesc.

Pascal Olimpia

Sunt atras de tot ce tine de filosofiile orientale si vazand in libraria dvs. plansa aceea cu cele sapte chakre am dorit sa o am si mi-am cumparat-o. Surpriza a venit cand am vazut ca poate fi colorata si m-am “jucat” putin cu ea, colorand-o in culorile specifice fiecarei chakre. A iesit o minunatie!..
Victor-Vlad

M-am mutat in garsoniera noua si mi-am impodobit un perete cu superbele tablouri obtinute prin colorare. Nu prea stiu bine cum le zice, parca mandale, dar colorate sunt superbe. Libraria dumneavoastra este o idee foarte buna. O sa va mai vizitez.
Elena V.

Excelent… Excelent… plansele de colorat (pentru orice varsta) sunt o excelenta terapie contra stresului. Am probat pe pielea mea, ca sa aflu ca – de fapt – ce am facut eu colorand plansele acelea chiar asa se cheama “cromoterapie”. Ati avut o idee buna.
Popescu Tiberiu

Plansele pe care le aveti la vanzare se cheama mandale de colorat (pentru adulti si copii). Mandala este un cuvant sanscrit, care inseamna “cerc”, iar metaforic – “univers”. Pe mine ma intereseaza o mandala cu Yin si Yang. Va las adresa mea de mail, daca aveti amabilitatea sa ma anuntati cand o veti avea la vanzare. Multumesc anticipat.
Istodor Marin


Galerie tablouri-cromoterapie

Galerie tablouri librarie